4KIDSANDUS

 

Vanja&Jure

Verjamemo v moč narave zato vam ponujamo z  naravnimi sestavinami bogate izdelke, ki ne vsebujejo toksinov, so varni in učinkoviti. Vsaka posamezna sestavina v naših izdelkih je dodana s terapevtskim razlogom. Tako bogate mešanice visoko koncentriranih naravnih sestavin za nego kože so v kozmetični industriji po vsem svetu prava redkost. Vse formule najprej testiramo na lastni koži. Prednost imajo formulacije iz ekološko pridobljenih surovin, visoke kakovosti in naravi prijazne pridelave. Že kmalu po negi z izdelki 4kidsandus boste prve otipljive dokaze v obliki zdrave in negovane kože občutili in videli tudi vi.

S poudarkom, da se ogromno na kožo nanešenih sestavin hitro vpije in absorbira v naše telo, izbiramo najboljše surovine, ki nam jih ponuja mati narava. S surovinami, kot so hladno stiskana olja in masla, eterična olja in ekstrakti smo oblikovali formule, ki združujejo pomembne vitamine, minerale in antioksidante, ki optimalno obnavljajo kožo, jo negujejo in ji vračajo vitalnost.

Proizvodno kozmetike vračamo v čas romantike, v čas, kjer manj še ni pomenilo več, termin ‘dober izplen’ pa je imel povsem drug pomen.

Poleg poživljajočih negovalnih krem, mazil in olj za nego kože vas razvajamo tudi s čudovitimi izdelki za vsakodnevno osebno higieno. Izdelki kot so mazila, olja, trda mila in trdi šamponi praktično ne vsebujejo vode in z njo varčujemo že v sami proizvodnji (100 g trdega mila = 1.000 g tekočega mila). Kakovostne proizvodne ostanke krem, mazil… ponovno uporabimo kot surovino v kremnem milu in se na ta način izognemo nepotrebnim izpustom snovi v naravo.

S premišljeno izbiro embalaže in etiket po izpraznjeni vsebini narave ne onesnažujemo. Zavestno smo se odrekli plastični embalaži, ter na ta način ohranili delček  narave. Steklo, aluminij in bombažne vrečke, se 100% reciklirajo, lahko pa jih ponovno uporabimo kot lončke za shranjevanje jesenskih dobrot, v bombažne vrečke pa lahko nasujemo suha zelišča. Skrbimo za naravo tako kot narava skrbi za nas. Ohranimo naravo za naše otroke.
_

In kako se je začelo?

Delati dobro, kot to zna narava… in ker imajo vsi štirje najini otroci izjemno občutljivo kožo, sva z njeno pomočjo v domači kuhinji zanje pripravila mazilo ter mila. Odziv otroške kože je bil odličen, midva pa sva spoznala, da ima podobne težave mnogo otrok in odraslih. Tako sva se odločila, da naše naravne izdelke ponudiva tudi vam. Ker delajo dobro za otroke, za odrasle in naše okolje.

Vsi izdelki so narejeni ročno v majhnih serijah v Sloveniji.

Izdelka ustvarjava Jure & Vanja ob pomoči najinih 4 otrok.