SONY DSC

Sončno poletno jutro, odpravljaš se na plažo. S seboj seveda vzameš kakovosten izdelek z ustrezno UV zaščito in velik klobuk. Dan preživiš lepo, vrneš se domov. Kmalu tvoja dobra volja mine, saj začutiš ‘zategovanje’, pečejo te ramena, kožo imaš izsušeno. Greš pod tuš in se pripraviš na dejstvo, da verjetno ne boš dobro spala… hkrati pa čutiš, da se bo koža vsak čas začela luščiti in – adijo porjavelost. Poznano?

Ravno tako, kot moramo biti pozorni pri izbiri kozmetičnih produktov za sončenje, v poletnih dneh nikakor ne smemo pozabiti na ustrezno večerno nego kože! Ta bo namreč dokončno oskrbela in pomirila kožo, ki je bila čez dan izpostavljena neprijaznim vročim temperaturam (in po možnosti še slani vodi).

Zakaj je poleti kakovostna večerna nega tako zelo pomembna? Preberi:

PO TUŠIRANJU

Vsi vemo, da poletno vreme kožo izsuši. Kako pa ji zagotoviti kakovostno in primerno hidracijo? Idealen čas za učinkovito vlaženje kože ‘od znotraj’ je takoj po večernem tuširanju, saj vroča voda odpira kožne pore. Takrat moramo učvrstiti sebum – plast, ki kožo ščiti pred dehidracijo. To storimo z izbiro vsakodnevne nege z naravno in bogato strukturo, ki bo kvalitetno nahranila kožne celice.

PO SONČENJU

Ob prekomerni izpostavljenosti soncu se koža hitreje stara in guba, poveča pa se tudi tveganje za kožnega raka. Po sončenju moramo kožo nujno nahraniti s kakovostnimi sestavinami, ki bodo zavirale negativne posledice sončnih žarkov, kožo učinkovito nahranile ter tako hkrati pomagale ohranjati njen porjavel in sijoč ten.

OSKBRA LAŽJIH OPEKLIN IN IZPUŠČAJEV 

Poleti smo pogosto izpostavljeni UVA in UVB žarkom, ki lahko pustijo nevarne posledice na koži, tako otroški kot odrasli. Sončne opekline in alergijske kožne reakcije so pogoste neprijetnosti, značilne za vroče mesece. Pri zdravljenju lažjih poškodb je zlata vredna kakovostna kozmetika, ki kožo dejansko pomiri in lajša bolečine.

OLJE ZA TELO 4KIDSANDUS je vse, kar potrebuješ za večerno poletno nego kože. Visoko koncentrirana in bogata mešanica naravnih sestavin se hitro vpije v kožo, jo naredi gladko in dišečo. Izdelek je idealen za vsakodnevno uporabo po tuširanju, sončenju in rekreaciji.

  • učinkovito nahrani in hidrira kožo
  • zavira staranje kože
  • podaljšuje poletno zagorelost
  • lajša simptome sončnih opeklin in blaži poškodbe na koži

Pohiti in kupi izdelek po akcijski ceni: 19.90EUR (zaloga je omejena).

KLIK V SPLETNO TRGOVINO: OLJE ZA TELO 4KIDSANDUS