Partnerji


Za identiteto blagovne znamke skrbi: VBG

VBG je oblikovalski studio z obsežnim spektrom kreativnih storitev. Ki najrajši snuje identitete blagovnih znamk, pri katerih lahko sodeluje že v fazi razvoja produkta. Verjame v slovenske produkte in slovenski dizajn izvaža tudi v oblikovalske epicentre svetovnih metropol. Dober dizajn je za dobre naročnike, pa naj bodo ti v Radečah ali v Londonu.

Da je preskočila iskrica za nastanek blagovne znamke je poskrbel: PUNKT

PUNKT – Laboratorij za kreativne industrije je organizem, ki ustvarja pogoje, da se pravi ljudje povežejo s pravimi ljudmi, da imajo streho nad glavo ideje z visoko ustvarjalno in etično vrednostjo, da imajo ustvarjalci delovni prostor in igrišče za ping-pong mnenj, da se aktivizem meša z gospodarstvom, da nastaja novodobno podjetništvo z družbenim učinkom in da se nujno deluje po načelih coworking manifesta.

Za čebelice skrbi: Jure Ferle / Ekološka kmetija Ferle

Jure Ferle je dolgoletni čebelar, ki se je čebeljega poslanstva priučil od svojega očeta. Po izgubi službe zaradi stečaja podjetja je Jure prevzel domačo hribovsko ekološko kmetijo, ki leži na levem bregu reke Sopote in meji na južno pobočje krajinskega parka Kum. Primarna dejavnost ekološke kmetije je čebelarstvo in z njim povezani produkti.

Jure čebele vzgaja po naravni metodi in jih nikoli ne prikrajša za medičino, da imajo  vedno dovolj hrane. Za proizvodnjo izdelkov 4 kids and us se tako uporabljajo izključno viški čebeljih pridelkov.

Juretovo čebelarsko znanje in izkušnje, kakovost produktov, skrb za čebele in z njimi povezana naravna kulturna dediščina, so bili ključni dejavniki za odločitev za sodelovanje. Svoje priučeno znanje Jure dopolnjuje s pomočjo strokovne literature in z izobraževanji. Kakovost čebeljih produktov iz njegovih panjev je nesporna in prvovrstna. Čebelice živijo v zdravem, neonesnaženem okolju, saj jim specifična lega kmetije omogoča nabiranje peloda ter srkanje nektarja iz rastlin, ki rastejo v neokrnjenem naravnem okolju brez bližnje industrije ali intenzivnega kmetijstva.

Ekološka kmetija Ferle
Zagrad 13
1433 Radeče
Slovenija


Za tiskovine skrbi: Marko Drpić / tipoRenesansa

tipoRenesansa in z njo Marko Drpić je tiskar z veliko začetnico. Uprablja tehniko visokega tiska, skoraj pol tisočletja staro metodo, kjer se tiska s svinčenimi črkami. Občutka, ki ga ob dotiku daje tovrsten tisk, ne more preseči nobena sodobna tehnika. Podrobnosti o tisku in tiskarni najdete na spletni strani tipoRenesansa.

Za testiranja izdelkov in dobavo surovin skrbi: Favn d.o.o.

Je podjetje od katerega smo kupili know how. Skrbijo za vse analize, testiranja, ocene ustreznosti, da so izdelki predno gredo na trg resnično B.P.

Čebelarji, zeliščarji, proizvajalci eteričnih olj ali hidrolatov – iščemo vas! Za razvoj poslovanja širimo partnerstva. Če vas zanima sodelovanje, nas prosimo kontaktirajte na e-naslov vanja.rainer@4kidsandus.com. Hvala.