NAŠA ZGODBA

Sva Vanja in Jure, starša 4 otrok, ki imajo izjemno občutljivo kožo. Ker sva imela potrebna znanja sva s pomočjo lastno razvitih izdelkov, lajšala težave dermatitisa, mastne kože, aken, seboroičnega dermatitisa, mastnih las, izpadanja las, …

Ustanovljeno leta 2014

Moč narave

Pri 4kidsandus verjamemo v moč narave zato vam ponujamo z  naravnimi sestavinami bogate izdelke, ki ne vsebujejo toksinov, so varni in učinkoviti. Vsaka posamezna sestavina v naših izdelkih je dodana s terapevtskim razlogom. Vse formule najprej testiramo na lastni koži, nikoli na živalih! 

Korak pred konkurenco

Verjamemo tudi v raziskave, znanost in nove, inovativne pristope v kozmetiki. Za vas razvijamo izdelke z znastveno dokazanimi aktivnimi sestavinami. Naše zaščitene formulacije pa so rezultat natančnega in dolgega testiranja in raziskovanja.

Okolju prijazno

S premišljeno izbiro embalaže narave ne onesnažujemo. Zavestno smo se klasični odrekli plastični embalaži, ter na ta način ohranili delček  narave. Steklo in aluminij in se 100% reciklirajo. Skrbimo za naravo tako kot narava skrbi za nas. Ohranimo naravo za naše otroke.

NAŠA FILOZOFIJA

Iz narave k znanosti

Naši izdelki so zasnovani po načelu napredne učinkovitosti z uporabo sestavin naravnega izvora.


Proizvodnja

S tehnologijo po hladnem postopku močno prispevamo k varčevanju z energijo, kar pomeni, da ohranjamo tudi obremenjenost sveta s proizvodnjo električne energije, ki 

je še vedno v večini pridobljena s fosilnimi energenti. S tem pa ohranjamo tudi maksimalne učinke aktivnih sestavin in jih s segrevanjem ne izničimo.


Inovacije

Sledimo zadnjim trendom in nenehno izboljšujemo inoviramo izdelke.


Formulacije

Ste našli izdelek, ki je na prvi pogled enake formulacije kot naš? No, bistvena razlika je v vsebnosti aktivnih sestavin. Tu smo zagotovo v samem svetovnem vrhu.


Embalaža

Že od svojega nastanka trudimo upoštevati vse bolj stroge okoljske standarde, zato smo se že v samem začetku odpovedali uporabe klasične plastične embalaže.

ŠTARTAJ SLOVENIJA

4kidsandus