4kidsandus

Zakaj ni dobro spati z mokrimi lasmi
Vanja RainerMay 31, 2023
Danes bi radi osvetlili pomembno temo, ki se tiče naše vsakodnevne rutine nege las.Govorili bomo o tem, zakaj ni dobro spati z mokrimi lasmi. Mnogi med nami morda ne vedo, ima ta navada lahko negativne posledice za naše zdravje las in...
Razlog zakaj izdelki proti izpadanju las pri vas ne delujejo?
Vanja RainerMay 31, 2023
Za začetek moramo razumeti, da izpadanje las ni nekaj, kar se zgodi čez noč. Dejansko gre za postopen proces, ki se odvija v daljšem časovnem obdobju. Ključnega pomena za razumevanje tega je spoznati življenjski cikel las.
10 najpomembnejših vitaminov in mineralov za zdrave lase
Vanja RainerMay 03, 2023
Pogost razlog za slabo stanje las ali izpadanje las je pomanjkanje bistvenih vitaminov in mineralov. Izbrali smo top 10 najpomembnejših vitaminov in mineralov za zdravo rast las, ter preprečevanje izpadanja las.
Lomljivi lasje | Glavni razlogi in rešitve
Vanja RainerFeb 17, 2023
Če imaš težave ali se želiš izogniti lomljivim lasmi si preberi spodnje. 👇 ZELO POMEMBNI NASVETI ✍️ 1. Lasje potrebujejo vlažanje, podobno kot naša koža. Eden glavnih razlogov, zakaj se vaši lasje lomijo, je lahko ta, da las ne navlažite...
13 prednosti trdega šampona
Vanja RainerNov 29, 2022
Trdi šamponi imajo nižji ogljični odtis.Sestavine v trdih šamponih so manj obdelane kot tiste v standardnih plastičnih embalažah. To pomeni manj intenzivno proizvodnjo, kjer se sestavine ne segrevajo in s tem ne izgubijo svojih naravnih pozitivnih lastnosti.Tovornjak poln trdih šamponov, zadostuje za toliko pranj kot 15 tovornjakov ki prevažajo tekoče šampone v plastični embalaži.
Koliko časa traja, da ponovno zrastejo lasje?
Vanja RainerNov 29, 2022
Kot smo zapisali že na začetku je rast las odvisna od starosti, genetike in vzroka, ki je privedel do izpadanja las. Odgovorili smo tudi na nekaj najpogostejših vprašanj povezanih z izpadanjem in rastjo las. Lasje zrastejo približno nekje petnajst centimetrov na leto.