4kidsandus

13 prednosti trdega šampona
Vanja RainerNov 29, 2022
Trdi šamponi imajo nižji ogljični odtis.Sestavine v trdih šamponih so manj obdelane kot tiste v standardnih plastičnih embalažah. To pomeni manj intenzivno proizvodnjo, kjer se sestavine ne segrevajo in s tem ne izgubijo svojih naravnih pozitivnih lastnosti.Tovornjak poln trdih šamponov, zadostuje za toliko pranj kot 15 tovornjakov ki prevažajo tekoče šampone v plastični embalaži.
Koliko časa traja, da ponovno zrastejo lasje?
Vanja RainerNov 29, 2022
Kot smo zapisali že na začetku je rast las odvisna od starosti, genetike in vzroka, ki je privedel do izpadanja las. Odgovorili smo tudi na nekaj najpogostejših vprašanj povezanih z izpadanjem in rastjo las. Lasje zrastejo približno nekje petnajst centimetrov na leto.
Življenski cikel las
Vanja RainerNov 29, 2022
Zgradba in rast las sta precej bolj zapletena kot je videti na prvi pogled. So trdi, vendar jih lahko prepognemo. Pri umivanj in negi vzamejo precej časa, pa jih kljub temu obožujemo. Rastejo in izpadajo.
Niacinamid – čudežni vitamin za krepitev las
Vanja RainerNov 27, 2022
Da bi lahko naši lasje dosegli svoj največji potencial, potrebujejo veliko nege in hranil. Za optimalne rezultate pa ni dovolj zgolj nega las in lasišča, temveč je k temu potrebno prilagoditi naše prehranjevalne navade. Za spodbujanje rasti zdravih in močnih...
Kontaktni dermatitis lasišča: Kaj morate vedeti o alergijah pri negi las
Vanja RainerNov 27, 2022
Lasišče pogosto prihaja v stik z različnimi potencialno alergenimi spojinami, ki lahko v mnogih primerih privedejo do pojava kontaktnega alergijskega dermatitisa. Potencialno alergene spojine so lahko različne spojine, ki se nahajajo tudi v kozmetičnih izdelkih za nego las in lasišča....